De afgelopen week werd in De Wereld Draait door uitgebreid aandacht gegeven aan Daft Punk. Een ode aan deze legendarische houseformatie die al zo veel jaren invloed heeft, hits na hits heeft gescoord en nog steeds super relevant is. En ze waren steeds op zoek naar het geheim van Daft Punk.

Het deed me denken aan het feit dat zoveel dingen al zijn verouderd, aan vernieuwing toe zijn, maar dat deze mannen nog steeds superhip zijn. Denk maar aan de monsterhit ‘Get Lucky’, die krijg je nog steeds niet uit je hoofd.

En weet je wat hun geheim is? Deze mannen maken plezier, doen alleen dingen waar ze echt achter staan en maken wereldklasse muziek. Daar kunnen ondernemers een voorbeeld aan nemen. Maak plezier, doe alleen dingen waar je echt achter staat en lever wereldklasse producten of diensten.

 

Ook interessant

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.