Twintig nieuwe klanten

Iemand vroeg me laatst of ik door middel van marketingcommunicatie een bijdrage kon leveren aan het werven van nieuwe klanten. Uiteraard!

We zijn begonnen met een brainstorm waarin we alles op tafel hebben gelegd; wie ben je, wat voor positieve, maar ook negatieve geluiden hoor je over je bedrijf? Waar wil je naartoe?

En, hoeveel nieuwe klanten wil je? … TWINTIG??

Oke, daar gaan we voor!

Ik praat in de wij-vorm zoals je merkt, want ik heb een commitment gemaakt om dit doel te bereiken. Ik ben geen voorbijganger, vertel je geen mooie dingen om je vervolgens met een nieuwe website achter te laten waarvan je geen idee hebt wat je er mee aan moet. Nee, ik verbind me aan jou en en aan jouw bedrijf en samen gaan we die doelen realiseren. SAMEN!

Wat gebeurt er als we alles hebben opgeleverd, hoe borg je de activiteiten in je organisatie? Ik ben niet blij als ik merk dat het gewenste resultaat niet bereikt wordt. Jij wilt twintig nieuwe klanten, dan gaan we er alles aan doen om dat te realiseren.
Marketing en communicatie alleen geen nieuwe klanten opleveren, maar als je zaken goed en geïntegreerd aanpakt weet ik zeker dat je resultaat zult behalen!

Ben jij ook klaar met die passerende consultants die je niet meer ziet nadat je de factuur hebt betaald? Heb jij een doelstelling voor me waar ik met marketing en communicatie aan kan bijdragen? Bel me, samen gaan we het regelen!

En dat bedrijfje? Daar ben ik nu volop mee aan de slag! Want die twinit klanten die gaan we halen. Binnenkort meer!

Ook interessant

Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.